Premium Quickservice wissel

Om u nog beter en vooral sneller van dienst te zijn introduceren wij dit jaar onze Premium Quickservice voor banden- en wielenwissels. Op een externe locatie bij een gespecialiseerde partner garanderen wij u Mercedes-Benz kwaliteit met Formule 1 pitstop snelheid!

Doordat wij op deze locatie uitsluitend banden- en wielenwissels uitvoeren en geen andere werkzaamheden verrichten en omdat wij nauw samenwerken met een gespecialiseerde bandenpartner kunnen wij een aanzienlijke tijdsbesparing realiseren.

Wissel van een complete wielenset:       gegarandeerd binnen 30 minuten klaar!
Wissel van losse banden:                     gegarandeerd binnen het uur klaar!

Tijdwinst voor u dus! Tijdwinst die de rit naar De Lier (zelfs als u van wat verder weg moet komen) ruimschoots compenseert.

Heeft u banden in opslag liggen in ons bandenhotel? Dan liggen die op het geplande tijdstip uiteraard klaar op onze Premium Quickservicelocatie en worden daar vakkundig voor u gemonteerd. Uw huidige banden gaan automatisch terug naar het banden hotel, exact zoals u nu ook gewend bent.

U bent voor onze Premium Quickservice van harte welkom aan de Jogchem van der Houtweg 8-B, 2678 AG De Lier (locatie Greve banden B.V.).

Gebruik maken van de Premium Quickservice? Plan dan nu hier direct uw afspraak.